Fremdrift

Motorer og batterier

Motorer

Arka Pod

En Podmotor festes under båtskroget og frigjør masse plass i båten.

Vi skaffer Podmotorer i alle størrelser til de fleste prosjekter. Ta kontakt med ditt prosjekt og vi skreddersyr et system for deg.

Arka innenbordsmotor

Er behovet ditt en klassisk elektrisk innenbordsmotor så har vi motorer i de fleste styrker fra Arka. Ta kontakt med ditt prosjekt og vi gir deg pris på innenbordsmotor og batteripakke.

Arka utenbordsmotor

Vi har utenbordsmotorer fra Arka i de fleste mindre størrelser. Dette er robuste motorer som er laget for å tåle litt. Spesielt egnet for utleiemarkedet.

Ta kontakt og vi gir deg en pris for ditt prosjekt.

Remigo

1 kW bærbar utenbordsmotor

Strømsøboat er distributør og forhandler av Remigo, verdens mest innovative og praktiske 1 kW bærbare utenbordsmotor. Slovenske Remigo vekker oppsikt på sjøen. Integrert batteri og justerbar høyde for både lang og kort stamme.

Ta kontakt

Shop 

Les mer om produktet

Nærbilde av elbåtmotoren "Impulse Power"
Gutt i båt med elmotor

Impulse power

 

Impulse 4

Effekt 2,8 kW / 60 A

Tilsvarende 3-5 hk bensin

Vekt 17 kg    

 

Impulse 5

Dette er vår bestselger, nok kraft til de fleste.

Effekt 4,3 kW / 90 A

Tilsvarende 5-7 hk bensin

Vekt 18,5 kg

 

Impulse 10

Effekt 6,5 kW / 130 A

Tilsvarende 8-10 hk bensin

Vekt 22 kg

Bør kjøres med 2 stk Impulse Power batteri for rekkevidde og full kraft

Batterier

Aces

Vi leverer høykvalitetsbatterier fra  Nederlandske ACES i de fleste størrelser. Ta kontakt for tilbud.

Det er viktig å tenke over fart avpassing og hvordan dette innvirker på rekkevidde. Et batteri på 3 kWh vil gå i en time dersom det kjøres med 3 kW effekt fra motoren. Det vil si halv effekt på en Impulse 6 (men ikke nødvendigvis halv fart). Her anbefaler vi å bruke vår app og finne sweet spot. Vår erfaring er at en 3 kWh pakke holder lengere enn man tror i praksis bruk, det kjøres sjelden på full effekt. Skal du derimot ha full effekt over tid på en Impulse 10, anbefaler vi to batterier og vår spesialutviklede kabel for å koble disse sammen – et batteri leverer 90 A kontinuerlig (dvs 70% av maks effekt på en Impulse 10 – to batterier vil hver seg levere 65 A på maks effekt i en Impulse 10).