Våre elbåter

En elektrisk båt er på de fleste vis bedre enn en vanlig fossildrevet båt. Du slipper støy, lukt, forurensing og mye vedlikehold.

Strømsø Electric Folkboat

Vi jobber for tiden med design av vår egen elektriske båt. Vi samarbeider med de fremste båtdesignere i Europa. Båten vil erstatte daycruiseren, snekke og fiskesjarken og vil være bygget fra grunnen av som en elektrisk båt. Strømsøboat samarbeider med Nederlandske Ronald Hagenaar fra Queens Yacht design Holland om design av en ny elektrisk folkebåt. Hagenaar er en Naval Architect med 25 års erfaring og en imponerende merittliste.

Strømsøboat og Hagenaar deler visjonen om et tidløst, klassisk båtdesign bygget rundt brukeren. Vår visjon er en miljøvennlig fullelektrisk båt som kan erstatte både snekka, daycruiseren og hobbysjarken.

En båt som i både prisklasse, størrelse og bruk vil være en sann folkebåt. Båten konstrueres rundt en innovativ produksjonsplattform unik for Strømsøboat. Fremdrift av Arka. Nederlandske elektriske kvalitetsmotorer siden 1978.

Strømsø Electric Folkboat er tenkt satt i produksjon for levering sommersesongen 2023 og vårt mål er å legge til rette for et enkelt, elektrisk båtliv for flere.

Bilder og priser legges ut her etter hvert som prosjektet skrider frem.

Strømsø Electric Folkboat

Endelig er den her!

Den elektriske folkebåten Strømsø Electric Folkboat er åtte meter lang båt, med overnattingsplass for en liten familie eller vennegjeng.

En båt som erstatter snekka, sjarken, weekendcruiseren eller familieseileren. Med rekkevidde som virkelig holder for lange dager i skjærgården, eller kanskje du skal på langtur og krysse et lite hav? Strømsø Electric Folkboat er noe helt nytt på markedet, med klassiske, europeiske linjer og innovativ teknologiske løsninger.

 En tøff og elegant båt med tidløs design. Praktisk og svært romslig. De første båtene er planlagt på markedet 2023. Vil du sikre deg en av de første båtene? Sjekk ut båten og reservér.

Tekniske data:

 • Konstruksjon: Laminert glassfiber med innebyggede flytetanker

 • Skroglengde: 799cm

 • Bredde OA: 274cm

 • Vekt: ca 2000kg avhengig arv modell

 • Maks fart med medfølgende motorer: 7 knop

 • Fremdrift: 2x Arka Aquatro 4kW styrbare podmotorer

 • Batteri 15 kWh / 30 kWh / 45 kWh

 • Solceller: 1100 Wp

  Rekkevidde: «Evig» med solceller konkurransedyktige priser.

Elmotor i robåt

Elbåt

Strømsø G-405

G-405 er en mellomstor og lettdrevet båt på 13/14 fot, godt egnet for elektrisk drift – og mulig å ro. Godkjent og CE merket etter modul A1 (eksternt testet og godkjent).

 • Utmerket som landstedsbåt, fiskebåt, utfluktsbåt i farvann innaskjærs.
 • Høy ripe og sjødyktig konstruksjon. Lenseplugg bak.
 • Strømsø leverer eksklusive båter med klassisk snitt. Vi leverer ferdig pakker med elmotor og båt til konkurransedyktige priser.
 • Båten er produsert ved Ganzca Yacht -et anerkjent båtverft i Polen

Tekniske data:

Konstruksjon: Dobbeltskrog, laminert glassfiber

Akterspeil: 40 cm

Skroglengde: 405 cm

Bredde: 160 cm

Dybde i sjøen: 20 cm

Vekt: 130 kg

Desigkategori CE: D

Maks load: 400 kg

Max motorstørrelse: 14,7 kW