Møt våre samarbeidspartnere

Vi ønsker å tilby produkter fra selskaper vi stoler på og som deler våre ambisjoner om et elektrisk liv på sjøen. Mange av våre leverandører er små og mellomstore bedrifter.

Logoen til Arka Electrix Propulsion Systems
Logo til Impuls Power

Skal du bygge om din båt til elektrisk?

Vi spesialtilpasser en unik pakke nettopp for deg. Fortell oss om ditt prosjekt ,så veileder vi deg. Ta kontakt med oss.

Arka

Allerede i 1978 startet Arka opp produksjon av elektriske motorer i idylliske Giethoorn i Nederland.

Kommunal stimulering til bruk av elektriske fremdriftssystemer gjennom blant annet lovregulering bragte frem nye teknologiske nyvinninger. Den store utleieflåten av små og mellomstore båter ble elektrisk allerede på 70 og 80 tallet blant annet ved hjelp av Arka sin banebrytende teknologi. Arka er dermed et av de firmaene med lengst erfaring med elektriske fremdriftssystemer i båter -i verden!

I Giethoorn, den lille landsbyen hvor alle kjenner alle, har «alle» en Arkamotor. Arka har dermed vist at de har et produkt som holder seg over tid. Fortsatt produsereres Arka-motorene i den idylliske småbyen. Nåværende eier og direktør for firmaet Harry Arendshorst leverer små utenbordsmotorer til utleiebransjen, og større systemer i form av poder eller innenbordsmotorer fra båter til skip.
Arka er vårt high-end merke. Her spares det ikke på kvalitet i materialer. Motorene er «vandalsikre» og ment for røff og konstant bruk i utleiemarkedet. Et valg for deg som ønsker kvalitet og holdbarhet.

Motorene er stillegående børsteløse synkronmotorer med Sevcon motorstyring. Dette gir en ekstrem effektivitet på hele 96% -markedets beste. Alle Arkamotorer er ekstremt stillegående.

Strømsøboat er offisiell Nordisk distributør for Arka, og vi kan dermed skaffe det meste fra dem!

Remigo

Remigo er et ungt og dynamisk Slovensk startup bygget opp rundt ideen om en ny type bærbar utenbordsmotor. De er basert i Ljublana Slovenia som de siste årene har bemerket seg med en rekke innovative produkter innenfor elektrisk fremdrift på sjøen. Strømsøboat knyttet felles kontakter med selskapet i Amsterdam Nederland høsten 2021 og vi fant fort ut at vi deler visjonen om et nytt elektrisk båtliv for alle. Strømsøboat er stolt distributør og importør av Remigos første produkt RemigoOne i Norge. Vi søker flere forhandlere av produktet i Norge.

Impulse Power

Dette firmaet startet opp i 2017 av Arne Johannesen og Erik Skarnæs. Som aktive fritidseilere og brukere av utenbordsmotor på 5-10 hk ønsket de alternativer til den tunge 9,9 hk bensinmotoren med frekvente startproblemer. De to startet import av den kinesiske motoren Golden Motor. Sammen med Eker Design har de forbedret og utviklet produktet videre til det som de i dag selger som Impulse Power utenbordmotorer.

Sammen med Eker design har de også utviklet ett tilhørende batteri, med lav vekt og med høy motstand mot sjøvann. Impulse Power er vårt rimeligste utenbordsmerke. Her får du virkelig valuta for pengene og et delvis norskutviklet produkt.

Motorene er ikke hundre prosent stille – men fortsatt en hviskemotor.

Hva er en hviskemotor?

En hviskemotor er en motor som går så stille at man kan tenke seg at den hvisker. Alle våre elmotorer er hviskemotorer.

Vil du vite mer om båtene?